Strudel cu branza si cirese

Postat de simona72 in Dulciuri
27 Iun 2015 | 5879 vizualizari
Strudel cu branza si cirese

Pe cat de simplu si rapid se fac, pe atat de rapid sau si mancat...In combinatie cu cirese sunt irezistibile:)

Ingrediente

  • 1 pachet foi de placinta
  • 50 ml ulei de floarea soarelui
  • 500 gr branza proaspata de vaci(eu am avut facuta in casa)
  • 5 linguri zahar brut
  • 2 oua
  • rom/vanilie
  • 250-300 gr cirese fara samburi
  • zahar pudra cu aroma de vanilie

Mod de preparare

In primul rand pregatim umplutura: branza de vaci zdrobita cu o furculita, ouale, zaharul si aromele preferate (poate sa fie rom, vanilie, coaja de lamaie sau portocala...), amestecam bine toate ingredientele pana obtinem o crema de branza. 

Pe masa de lucru ne pregatim cele necesare pentru a face strudelele: vasul cu ciresele fara samburi, vasul cu crema de branza, foile de placinta, tava tapetata cu hartie de copt si uleiul, eu am folosit o sticluta speciala cu spray pentru ulei...merge mult mai repede ca si cu pensula si se foloseste ulei exact atat cat e necesar. Luam o foaie de placinta, o intindem pe masa de lucru, o pulverizam cu ulei, pliem un sfert din foaie, mai pulverizam pe partea pliata cu ulei, punem 2-3 linguri din umplutura de branza, dar nu pana in margini(vedeti pozele), peste branza punem cateva cirese, impachetam strudele facandu-le sul, adunam marginile in interior si rulam pana la capat. Procedam la fel cu toate pana terminam foile/umplutura. Asezam strudelele in tava cu hartie de copt, pulverizam pe deasupra cu putin ulei si le dam la cuptorul incins la 180 grade pentru 30-35 minute, pana sau rumenit frumos. Le lasam sa se raceasca si le pudram cu zahar pudra cu aroma de vanilie. Sa va fie de folos!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu branza si cirese" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Cornuri Bratislava

Postat de rocsi_1612

Cornuri Bratislava

Aluatul: Laptele il punem pe foc pana devine caldut, apoi adaugam drojdia, amestecam si lasam 5 minute sa dospeasca. Untul il topim apoi il lasam sa se raceasca. Intr-un bol turnam faina,...

Citeste continuarea

Desert cozonacul bunicii

Postat de mirela0911

Desert cozonacul bunicii

Aluatul: Se cerne faina de doua ori. Se pune intr-un bol mare si se face o groapa in mijloc. Pe margine se pune sarea. Se pregateste maiaua. Se incalzesc usor cei 150 ml lapte, se adauga zaharul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.06.2015, 13:24
Ce bune sunt!
la 27.06.2015, 13:26
la 27.06.2015, 13:52
Ce bun
la 27.06.2015, 14:26
ce bunatate!!
la 27.06.2015, 15:10
delicios

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking