Strudel cu dovleac

Postat de Oana in Prajituri
2 Mai 2009 | 13042 vizualizari

Dovleacul, un remediu sanatos.Dovleacul placintar este soiul cel mai cultivat in tara noastra, pe langa dovleacul turcesc. Are miezul de culoare portocaliu aprins si, in general, are forma alungita. Pulpa este destul de groasa si este foarte dulce, el putand fi copt in cuptor fara a i se adauga zahar, eventual doar scortisoara.

Inapoi la reteta

Comentarii (3)

la 10.12.2009, 22:49
Prietena e "de vina". Eu doar am papat.
Pe prietena am felicitat-o, dv va multumesc!

la 10.12.2009, 23:26
, va felicitam si va mai asteptam sa incercati delicioasele retete bucataras
la 11.12.2009, 19:41
Multumesc, Dantutz! Ma bucur ca a fost bun!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking