Stufat de ied cu orez basmati si legume la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de simona72 in Multicooking
6 Mai 2019 | 630 vizualizari

Prima oara am facut stufat cu carne de porc, apoi cu limba si carne de iepure. Cel mai des stufatul se gateste primavara, din carne de miel. Este o tocanita, o mancare inabusita, iar secretul consta in ceapa si usturoiul verde. Apoi vine randul mirodeniilor si al vinului. "retete pentru mese in familie"

Inapoi la reteta

Comentarii (14)

la 06.05.2019, 15:39
bun bun
la 06.05.2019, 15:48
la 06.05.2019, 16:52
Foarte bun! L-am pe lista ,dar saptamana viitoare
la 06.05.2019, 17:03
Multicookerul asta e cel mai fain aparat de pana acum! Părerea mea
la 06.05.2019, 17:24
De abia astept sa mananc!
la 06.05.2019, 18:38
Multumesc! Ma bucur ca va place!! Eu l-am facut inainte de Sarbatori...mai aveam ceva carne la congelator.
la 06.05.2019, 19:50
Arata foarte bine si carnea se vede ca este patrunsa foarte bine!
la 06.05.2019, 21:20
azi am facut si eu . Abia am inchis capacul ) Am scos o brazda intreaga de ceapa si credeam ca nu mai termin de tocat )
la 06.05.2019, 21:54
Deliciu!
la 06.05.2019, 23:30
Stiu pe cineva , care ar fi fericit sa-l guste Il trimit la Hunedoara )
la 07.05.2019, 10:47
Foarte bun!
la 07.05.2019, 18:06
Ce bunătate!
la 07.05.2019, 21:25
Pfff tare harnic MultiIonel si la casa voastra!
la 08.05.2019, 12:08
Bun!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking