Sufleu de fasole cu cartofi
Postat de rivka in Aperitive / Garnituri 17 Iul 2010 | 15787 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (14)
la 17.07.2010, 15:25
fasolea e boabe sau pastai?
la 17.07.2010, 15:26
ah, vad in poze ca e boabe
la 17.07.2010, 17:12
ce bine arata super 5 furcu
la 17.07.2010, 18:30
Ina e boabe, am uitat sa precizez ca am gasit reteta intr-o revista veche Ioana...si in reteta initiala fasolea era amestecata cu carne tocata prajita, deci se poate face si cu carne.
E foarte buna, si langa se poate praji si o bucatica de carne pt cine vrea carne.
la 17.07.2010, 19:53
mama cat de bine arata
la 17.07.2010, 20:49
Superb!
la 17.07.2010, 21:13
merci fetelor, e foarte buna pt cui ii place fasolea, mie imi place fff mult si merge de minune pt o zi fara carne, ca nu mancam carne in f zi si azi am mancat si peste in oras .
eu zic sa il incercati ca e si ieftina reteta asta si gustoasa.
la 17.07.2010, 21:20
si eu am vrut sa intreb ce fasole e de dimineata,dar nu stiu cum nu am terminat de scris intrebarea
la 17.07.2010, 21:33
deci din poza se vede ca e fasole boabe imi cer scuze pt prezentare dar era fierbinte cand se mai raceste se poate taia ca o budinca...e fff buna si rece! si cu salata .chiar v-o recomand., si de ce nu merge si cu fasole pasta...chiar....facuta la fel.
la 17.07.2010, 21:37
Arata tare bine.
la 17.07.2010, 22:30
arata foarte bine
la 22.07.2010, 16:01
interesanta combinatie, arata super bine asa ca as gusta cu incredere!
la 22.07.2010, 16:23
Excelent arata imi place f mult ideea si ingredientele
COMENTEAZA