Sufleu de icre de scoici St.Jacques si ou de rata

Postat de Cristi_Roman in Fructe de mare
28 Ian 2012 | 4660 vizualizari

Nu e o reteta pe care sa o faci des, fiindca nu prea se gasesc icre de scoici St.Jacques (scallops), nu e o reteta pe care ti-o recomand sa o faci, fiindca este destul de migaloasa, nu este o reteta pe care ti-o recomand fiindca rezultatul e destul de gras. Este insa o reteta pe care ti-o recomand daca ai chef de ceva iesit din comun, din cand in cand. Eu as prepara asa ceva in mod frecvent intr-un restaurant high-end, cu un pret pe masura. Poate candva :). Si acum gata cu laudele personale, ca e lung drum pana departe, si uneori o poti lua pe cararea gresita.

Inapoi la reteta

Comentarii (38)

la 28.01.2012, 22:26
icre de scoici? n-am auzit de asa ceva. Mersi Cristi pt informatie.
la 28.01.2012, 23:48
Foarte ingenios. Eu am crezut ca partea rosie se arunca la Schickele St. Jacques .
la 29.01.2012, 09:07
Ceva foarte finut Dar de icre de scoici...chiar ca n-am auzit sau vazut...
Oricum ce ai pregatit tu aici e de milioaneeee
la 29.01.2012, 13:05
Va multumesc mult .
la 08.02.2012, 13:34
superb arata
la 08.02.2012, 13:35
Multumesc .
la 09.02.2012, 11:32
superba prezentare ,intradevar ceva eschisito ( cum sp spanioli) felicitari pt reteta .
la 10.02.2012, 02:43
Multumesc mult, Naomy.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking