Supa chinezeasca de legume si ciuperci aromate
Postat de Sylvia in Mancaruri de post 15 Noi 2010 | 10015 vizualizari
Azi e prima zi din Postul Craciunului, incepe o perioada speciala si tare draga mie in care simt ca deja ma pregatesc de Craciun. Anul acesta mi-am propus sa incerc sa tin acest post, nu stiu in ce masura o sa si reusesc dar va invit sa va alaturati daca tineti acest post. O sa postez si retete care nu sunt de post pentru ca baietii mei nici cel mic nic cel mare nu postesc asa ca o sa gatesc din toate categoriile.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (30)
la 16.11.2010, 07:57
Excelenta Sylvia! Sa te Ajute DD sa pui inceput bun postului tau!
la 16.11.2010, 09:18
waw ! Sylvia, ce buna supica ai facut tu aici
la 16.11.2010, 09:54
la 16.11.2010, 13:49
si eu la o portie de supa
la 16.11.2010, 15:37
Fetelor multumesc de laude, am mai facut si azi o supica vin cu ea cat pot de repede
la 16.11.2010, 16:10
Irina exact asta fac aroma aceea deosebita, ghimbirul si ardeiul iute .
la 16.11.2010, 16:11
Nadina superb articol ai scrsi s ai perfecta dreptate
la 16.11.2010, 16:11
Ruxy multumesc de ganduri
la 16.11.2010, 16:12
Lia, Divainbucatarie si Adina va servesc cu drag
la 16.11.2010, 16:20
frumoasa si buna
la 16.11.2010, 20:12
la 17.11.2010, 10:18
ce bunatate!!!
la 19.11.2010, 15:04
cred si eu ca e ffff buna!!!
la 19.11.2010, 15:49
E f buna si foarte repede de facut, adesea ma trezesc facand supa chinezeasca din cauza asta.
COMENTEAZA