Supă cremă de broccoli

Postat de AlexJ in Supe
13 Mai 2011 | 5370 vizualizari

Pentru a păstra aroma delicată şi culoarea vie, aceasta supă cremă este cel mai bine să se consume fierbinte, imediat după realizarea ei. Câteva crutoane reprezintă înfrumusețarea perfectă.

Inapoi la reteta

Comentarii (15)

la 13.05.2011, 09:42
la 13.05.2011, 09:50
la 13.05.2011, 09:52
bunaa
la 13.05.2011, 10:08
la 13.05.2011, 10:37
Are o culoare foarte frumoasa! Sigur ii place si lu' Gabi!
la 13.05.2011, 10:57
la 13.05.2011, 11:02
foarte interesanta prezentarea
la 13.05.2011, 11:15
daaaaaaaaaaaa,verdeeeeeeee
la 13.05.2011, 11:22
la 13.05.2011, 11:59
trebuie sa fie bun
la 13.05.2011, 12:20
Superba culoare...eu i-as pune supa de legume
la 13.05.2011, 15:25
ce bunatateee
la 13.05.2011, 16:15
delicioasa
la 13.05.2011, 16:58
absolut superba
la 15.05.2011, 22:38
a fost o supa delicioasa.... și mi-e nu prea îmi plac supele .... ...

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking