Supă cremă de ciuperci ( de post )

Postat de CulinaryRainbow in Supe
10 Ian 2014 | 4249 vizualizari

Istoria artei culinare arată că supele au fost preparate prima dată înainte de anul 6000 îHr. N-am găsit prea multe informații legate de regiunea unde a luat naștere sau cine a pregătit-o pentru prima dată, însă oriunde și oricine ar fi fost, a revoluționat alternativele alimentare ale omului. Se spune că Franța ar fi ”mama supelor”, deoarece bucătăria franceză este cea care a ”descoperit” majoritatea supelor pe care le cunoaștem azi. Radu Anton Roman spunea așa: ”Cine a învățat să facă cinci ciorbe diferite poate să facă și o sută, din orice, fără nicio carte de bucate.” Azi am ales supa cremă. E hrănitoare și numai bună pentru o zi de post sau pentru cei care preferă mâncarea sănătoasă. :)

Inapoi la reteta

Comentarii (10)

la 10.01.2014, 12:41
buna
la 10.01.2014, 13:26
buna rrau!
la 10.01.2014, 13:42
Și sănătoasă.
la 10.01.2014, 13:58
Aci m-ai nimerit! Imi plac ciupercile la nebunie, iar supa asta-i un deliciu.
la 10.01.2014, 14:11
OO, asta e favorirta mea
la 10.01.2014, 14:36
Mulțumesc!
la 10.01.2014, 16:37
foarte buna
la 10.01.2014, 19:22
la 10.01.2014, 19:49
la 11.01.2014, 00:02

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking