Supa crema de dovleac copt, cu suc de rodii

Postat de Brindusa in Supe
12 Noi 2011 | 5481 vizualizari

Reteta asta de supa cu dovleac si rodie, isi are sorgintea intr-o rodie. De fapt in doua, ca atatea am cumparat de la magazin. Mi se facuse pofta tare cand le-am vazut asa rotunde si rubinii, si nu mai mancasem cam de multisor rodii. Dar, cand am ajuns acasa si le-am gustat, yeak! erau extrem de acre. Nu asa mi le aminteam eu! Prin urmare de mancat in stare pura nu aveam nici o sansa. Trebuia sa le folosesc altfel. Iata cum:

Inapoi la reteta

Comentarii (9)

la 12.11.2011, 19:52
ce bine arata
la 12.11.2011, 20:10
Ai fost foarte harnica....ca de obicei Ai pregatit numai delicatese
la 12.11.2011, 20:10
mi se pare foarte buna ideea de a coace dovleacul in prealabil,
Si eu am postat o astfel de supa http://www.bucataras.ro/retete/supa-crema-de-dovleac-de-copt-25874.html
dar cere se deosebeste pe ici pe colo in partile esentiale- ca sa-l citam pe Caragiale
felicitari Am retinut si ideea cu rodiile !!
la 12.11.2011, 20:12
la 12.11.2011, 20:33
ce culoare frumoasa
la 12.11.2011, 21:05
culoare frumoasa
la 12.11.2011, 21:21
Arata tare bine!
la 13.11.2011, 14:18
Ce combinatie!
la 13.11.2011, 18:55

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking