Supa crema de dovleac cu Blenderul Oster
Postat de AlexTeacher in Supe 18 Mar 2015 | 5210 vizualizari
Detaseaza-te de placinta de dovleac la care te gandeai de fiecare data cand te intersectai cu aceasta minunatie. Deschide-ti orizontul si incearca un amalgam de arome care nu au cum sa dea gres. Unul din preparatele mele preferate. Cu blenderul Oster il prezint la adevarata sa valoare.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (10)
la 18.03.2015, 11:20
Delicioasa
la 18.03.2015, 11:30
foarte buna
la 18.03.2015, 11:32
Ce buna trebuie sa fie! Imi place combinatia cu branza de burduf!
Orientativ, cam cata apa trebuie?
la 18.03.2015, 11:41
Buna!
la 18.03.2015, 11:55
buna buna
la 18.03.2015, 13:13
Sunt fan declarat al dovleacului si ma laud cu cateva retete bune cu dovleac ma rog, mie mi-au placut Imi place supa ta si sigur o voi proba, dar iti recomand si supa mea de dovleac cu mar chiar am o reteta in cap care ma macina, dar nu gasesc dovleac
la 18.03.2015, 13:47
Pui dovleacul la fiert asa cum ai pune orice leguma. 2-3 L, in functie de oala, in functie de cat dovleac folosesti, de cat de mare il tai etc. Practic apa o scurgi dar pastrezi un polonic - doua pentru atunci cand o vei blenda.
la 18.03.2015, 19:28
la 19.03.2015, 11:50
Multumesc pentru raspuns!
la 19.03.2015, 18:58
arata perfect
COMENTEAZA