la 05.10.2013, 17:44 suuuuper arata vine sezonul supelor si in Franta , mie imi plac la nebunie e cina mea din octombrie pana in martie . Super bine arata supa asta si cred ca uleiul de busuioc i-a dat un gust f bun. Sa incerci supa de mazare cu menta . Ca tips pot sa iti dau uleiul de masline mixat cu busuioc si patrunjel cu care "decorezi" zi asezonezi supa si cipsurile crocante de legume, sunt bestiale cele de sfecla sau de morcov.
la 05.10.2013, 22:49 si eu am facut azi supa ... ca nu prea putem manca doua feluri si nu fac des, dar mi-a rezultat de la un alt preparat si a iesit buna
imi place si fara carne cum ai pregatit-o pe asta
la 05.10.2013, 23:58
la 07.10.2013, 12:26
la 07.10.2013, 12:31 Sylvia, multumesc mult! Grozave ideile tale, le notez si cu siguranta le pun in aplicare!