Supa crema de linte in oala Zepter
Postat de camelia75 in Supe 24 Iun 2013 | 5865 vizualizari
Luna trecuta, site-ul meu de suflet Bucataras ne-a provocat la un concurs sponsorizat de Zepter ,iar in urma jurizarii am avut surpriza sa ma numar printre norocoasele care vor testa vasul Zepter in perioada 17 iunie – 4 august.
Vineri la ora 17.00,putin timida am ajuns la sediul Zepter.Acolo,am avut placerea sa o cunosc pe doamna Gina (Chef Zepter), care ne-a aratat cum sa gatim corect trei feluri de supe/ciorbe in oala Zepter.
-Supa crema de linte(pe care am ales sa o prepar si eu azi)
-Ciorba radauteana
-Ciorba de fasole boabe
Cu vasele Zepter gatirea se poate face fara apa,frigerea fara ulei sau grasime si astfel nu pierdeti substantele nutritive naturale.
Eu gatesc foarte des linte si va asigur ca gustul supei gatite in oala Zepter a fost mult mai bun,iar culoarea si textura legumelor s-au pastrat foarte bine.
Inapoi la reteta
|