Supa crema de morcov

Postat de mitinita in Supe
4 Iun 2012 | 3513 vizualizari

Prima reteta incercata de mine din retetarul de la cursul de bucatar a fost aceasta,noutatea a constat ca am respectat toata reteta,va si dau ingredientele pentru 10 portii,exact cum am gasit-o in cartea instructoarei. Cateva observatii: nu a predominat nici un gust,toate ingredientele s-au imbinat perfect,de aceea trag si concluzia ca nu sunt puse la intamplare cantitatile si imi sustin si mai tare conceptia ca bucataria este un laborator si arta de a gati, o stiinta. Daca vreti retete facute cu dragoste sau pentru gospodine,nu le veti gasi la mine,experimentele insa sunt din belsug. Toate retetele ptr restaurante sunt facute ptr 10 portii. Am respectat cantitatile si am cantarit toate ingredientele,mai putin sarea. Cu aceasta ocazie,pot sa va arat cum se scriu si retetele pentru bucatari. Observati diferenta?

Inapoi la reteta

Comentarii (12)

la 04.06.2012, 11:01
la 04.06.2012, 11:12
la 04.06.2012, 11:19
la 04.06.2012, 11:30
E foarte delicioasa
la 04.06.2012, 12:29
Ce culoare frumoasa are!
la 04.06.2012, 12:38
buna supa
la 04.06.2012, 13:25
este tare gustoasa
la 04.06.2012, 14:00
minunata culoare.
la 04.06.2012, 16:35
la 04.06.2012, 23:18
tare imi place
la 05.06.2012, 09:56
din 10 portii ai sa ne dai si noua
reteta scrisa telegrafic si exact,nu povestita ca mine
la 05.06.2012, 15:47
cunosc stilul ..am ocazia sa vad aici la hotel ..si tot aici am descoperit cat de gustoase pot fi supele crema

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking