Supa crema de praz cu parmezan

Postat de bucataria_cu_mirodenii in Supe
24 Iun 2013 | 5490 vizualizari

Supa-crema, inedit mod de a prepara o supa intr-un mod mai putin clasic insa la fel de simplu. Nu-i asa ca prazul este una din legumele din aceeasi categorie ca si anghinarea, cartofii dulci sau poate chiar si avocado, care rar se intampla sa le gatesti sau sa incerci o reteta noua? Ati fi surprinsi cat de gustoasa poate fi o tarta cu praz si cu ricotta, spre exemplu, sau o placinta din cartofi dulci cu praz. Merge foarte bine cu branza de capra sau cu pestele afumat, mai departe totul tine de imaginatie si gusturi.

Inapoi la reteta

Comentarii (25)

la 24.06.2013, 16:35
ce bunatate!
la 24.06.2013, 17:11
buna, buna
la 24.06.2013, 17:22
ce-mi palce combinatia!
la 24.06.2013, 18:02
la 24.06.2013, 18:21
buna combinatie!
la 24.06.2013, 20:24
la 24.06.2013, 20:26
Foarte gustoasa!
la 24.06.2013, 23:22
Multumesc tare mult tuturor!
la 02.11.2013, 16:54
buna supa crema
la 18.08.2017, 12:35
Arata minunat!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking