Supa cu pui, naut si curry
Postat de Lia1 in Pui 18 Dec 2013 | 3544 vizualizari
Din bucataria Orientului, dupa preparatele cu mare notorietate la noi, la romani, aceasta reteta as pune-o poate pe urmatorul loc. Simplu de preparat!
Supa aceasta, neinsotita de orezul basmati preparat la abur, isi pierde mult din savoare. Meniul poate fi completat cu o salata, neaparat taiata cubulete din: rosii, castraveti, ceapa rosie, eventual si salata verde, boabe de rodie, asezonate clasic cu ulei de masline, zeama de lamaie, sare si optional putin piper.
Asa cum o cere traditia Orientului,se servesc in farfurii separate supa si orezul, se ia cu lingura din supa cu de toate si se pune in marginea orezului si se mananca.
Desi se incadreaza la felul doi in cadrul unui meniu, o numesc supa pentru ca nu imi place sa o leg cu faina ca sa fie mai densa.
Inapoi la reteta
|