Supa de dovleac

Postat de Brindusa in Supe
14 Dec 2010 | 5361 vizualizari

Dovleacul este destul de cunoscut in Romania, dar noi il folosim mai ales in dulciuri. Cred ca asta se datoreaza gustului lui dulceag. Recunosc ca si eu am fost putin reticenta in a-l face supa, dar cu cateva condimente potrivite a iesit o mancare foarte gustoasa.

Inapoi la reteta

Comentarii (11)

la 14.12.2010, 23:02
Nu ma omor dupa ea,dar merita 5f ca arata bine.
la 14.12.2010, 23:03
am mancat si eu supa din asta decurand si e gustoasa dar a ta e si mai buna 5 furci cu felicitari
la 14.12.2010, 23:13
la 14.12.2010, 23:17
interesanta5
la 15.12.2010, 09:00
la 15.12.2010, 09:06
la 15.12.2010, 09:34
Un deliciu
la 15.12.2010, 09:55
la 15.12.2010, 11:44
ce culoare de invidiat superba
la 15.12.2010, 13:54
ador supele de genul asta
la 15.12.2010, 20:32
Si noua ne plac supele de felul asta. Cat despre culoare, a fost superba!. Multumesc

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking