Supa de dovleac

Postat de susu in Supe
19 Feb 2011 | 3697 vizualizari

Am avut atatia bostani pe balcon ca am facut nenumarate bucate din ei, am muncit in prostie numai sa-i pregatesc, sa-i tai si apoi sa-i coc sau sa-i bag rasi la congelator. Rezultatul merita, mie una imi place bostanul ori de care o fi Este o supa gustoasa, poate nu de la prima incercare insa dupa a doua portie déjà incepe sa va placa. Secretul este patrunjelul si crutoanele care-I dau un gust deosebit. Daca nu aveti vin puteti inlocui cantitatea cu supa de pui.

Inapoi la reteta

Comentarii (10)

la 19.02.2011, 13:22
prima servita,
la 19.02.2011, 13:28
la 19.02.2011, 14:32
la 19.02.2011, 15:01
ce oala frumoasaaaa vreau si io
la 19.02.2011, 15:05
la 19.02.2011, 16:16
O fotografie de milioane
la 19.02.2011, 17:28
la 19.02.2011, 17:29
Izulika oala este de la socrela
la 20.02.2011, 00:17
interesnta combinatia... as gusta sa vad cum e..
dar poza este absolut SUBLIMA...NU MAI AM CUVINTE DE LAUDA
la 20.02.2011, 18:54
Multumesc Nicoleta, nici nu ma asteptam sa-mi placa atata de mult, eu am facut-o fara vin ca nu am avut insa folosesc adesea vinul la mancaruri si tocanite in special. Eu am mancat toata oala, ceillati nici n-au gustat

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking