Supă de dovleac

Postat de botcrina in Supe
26 Ian 2012 | 5211 vizualizari

Vara iau mai mulţi dovlecei îi curăţ de cojă şi de miezul din interior, apoi îi răzuiesc, după care storc dovleacul şi îl porţionez în mai multe pungi în aşa măsură încât o pungă să fie de folos pentru o oală cu supă. Astfel iarna când vreau să fac supă de dovleac doar scot câte o pungă şi o folosesc rapid.

Inapoi la reteta

Comentarii (9)

la 26.01.2012, 17:20
la 26.01.2012, 18:19
super
la 26.01.2012, 19:00
imi place
la 26.01.2012, 19:00
Nu am facut,nu am mancat dar spun ..bravo!
la 26.01.2012, 20:10
la 26.01.2012, 20:10
nici eu nu am mancat dar cred ca este destul de hranitoare
la 26.01.2012, 20:22
va multumesc mult
la 26.01.2012, 21:36
interesant
la 25.02.2014, 19:40

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking