Supa de fasole verde cu smantana si afumatura

Postat de mihaelar63 in Supe
21 Iun 2015 | 6349 vizualizari

Este buna fasolea verde. Dar si mai buna este cu afumatura si si smantana :D

Inapoi la reteta

Comentarii (29)

la 21.06.2015, 18:48
la 21.06.2015, 21:58
Ca de obicei ai strans laolalta toate culorile!Uite de asta imi plac mie ciorbele tale!
la 21.06.2015, 22:17
Teo asa vad si viata frumoasa si colorata Meru prefer sa vad partea plina a paharului . Mi-ar face mare placere sa ne intalnim candva .Poate cand voi vizita zona ta
la 22.06.2015, 00:02
Licurici esti servita
la 22.06.2015, 00:02
Catalina se face
la 22.06.2015, 00:03
Bya , stii tu sa o faci buna . Sunt convinsa
la 22.06.2015, 00:04
Sidy multumesc de vizita
la 01.07.2015, 10:55
Nu inteleg de ce ii spui supa cand ea este de fapt ciorba. Si iarasi nu inteleg de ce trebuie sa folosesti 3 morcovi (de parca ai face ciorba de morcov) si numai o ceapa prapadita. Stiu ca nimanui nu-i plac criticile dar eu nu ma pot abtine si te rog sa nu mi-o iei in nume de rau si ia-o ca pe o critica constructiva. Incearca sa mai inlocuiesti din morcovi cu ceapa si ai sa vezi diferenta de gust, iar despre acrire, lamaia nu este cea mai buna alegere, borsul ar fi mai indicat. Adaugarea smantanii in oala cu ciorba e buna daca se consuma toata in aceeasi zi, altfel e mai bine ca fiecare sa-si puna in farfurie cat doreste pentru ca smantana se altereaza repede.
la 01.07.2015, 12:58
In aceasta supa am pus morcovi tineri-noi din gradina care erau foarte mici . I-am adus de la soacra mea . Am observat ca nu sunt foarte dulci , este o particularitate a soiului sau a solului in care cresc .
I-am spus supa pentru ca eu doar optional pun lamaie.am observat ca multi chefi folosesc acest termen chiar daca contine mantana si lamaie .
Bors nu folosesc deloc . Nu pentru faptul ca sunt ardeleanca . Am incercat si pur si simplu nu-mi place .Soacra mea este unguroaica si foloseste .
Ceapa da dulceata dar si acopera gustul celorlalte ingrediente . Aveam mai mult decat o ceapa ,, prapadita '' dar exact atat am vrut sa pun .
Prepar cantitatea potrivita adaptata necesarului familiei. Chiar daca pun putina smantana nu are timp sa se altereze . Sunt supe/ ciorbe care sunt mai gustoase dupa 1-2 zile de la preparare -ex. cea de burta , si totusi se prepara cu smantana .
Pentru ca dai sfaturi aproximativ pertinente te invit sa intrii mai des si cu postari de retete .Imi place sa prepar supe/ ciorbe chiar zilnic si m-as bucura sa gasesc o reteta interesanta din care sa ma inspir " target="_blank">http://www.bucataras.ro/mihaelar63/retete/supe-ciorbe/
la 01.07.2015, 13:30
Uite Tina,ca nici eu nu sunt de acord cu tine si nu cred ca trebuie sa gatim toti in acelasi mod.
Viata ar fi tare plictisitoare daca ne-am copia unii pe altii si nu am aduce un strop de originalitate.
Eu am avut placerea sa si gust din ciorbele Mihaelei si iti spun ca sunt printre cele mai bune pe care le-am mancat.
Si eu folosesc foarte mult morcov la gatit,folosesc si ceapa,dar in cantitati rezonabile la ciorba.
Nici mie nu-mi place sa acresc ciorbele cu bors,deci nu o fac.Nu vad de ce as folosi ingrediente care nu-mi sunt pe plac doar pentru ca sunt persoane care le agreeaza.
Si noi punem smantana in ciorba,chiar daca o consumam si in zilele urmatoare,pentru asta exista frigiderul.Unii nu dispunem de timpul necesar pentru a gati zilnic si nu vad nici un rost ca sa facem asta.
E foarte usor a critica,critica ta nu mi se pare deloc "constructiva" ci mai mult o rautate.
Putem sa mai discutam dupa ce postezi cateva retete.
la 01.07.2015, 13:54
lasa Miha ca mi-a zis si mie cineva pe Fb sa ma duc la dracu' cu reteta mea ca nu a inteles nimic si a ars cratita.
Daca scria clar ca se pune vasul pe baie de aburi,cum naiba sa arzi cratita.
Mai bine mergea la un film decat sa piarda vremea pe la bucatarie,daca tot nu poate citi corect o reteta.
la 01.07.2015, 14:05
Daaaaaaa nu orcine poate arde o cratita pe baia de aburi . Este o performanta culinara Eu am fost cat se poate de civilizata la raspuns . Am observat ca respectiva are obiceiul de a face asemenea remarci constructive . Nu este prima data cand o invit sa intre in comunitatea noastra . Ce sa -i faci , nu pricepe , nu rezoneaza .
la 01.07.2015, 14:10
Cate un BIG LikE Dia pentru comentarii!!! Miha, succes in tot ceea ce faci!!!
la 01.07.2015, 14:10
Cam asa este,iti dai seama ce rabdare iti trebuie ca sa arzi o cratita pe baie de aburi?
Adica cratita in care se afla preparatul pe baia de aburi )))

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking