Supa de fazan

Postat de ianculubita in Supe
16 Ian 2013 | 5035 vizualizari

Am citit ca pentru pregatirea fazanului,trebuie sa urmezi un intreg ritual;tinut cu capul in jos,necuratat cateva zile sa se fezandeze;nu am inteles de ce dar eu am procedat la fel ca si cu o pasare de curte;va spun ca a fiert foarte repede,cum nici nu ma asteptam iar supa a fost delicioasa!!

Inapoi la reteta

Comentarii (12)

la 16.01.2013, 18:24
ce-mi plac mie solnitele tale
la 16.01.2013, 18:35
la 16.01.2013, 18:41
Da Andreea,si mie-mi plac;din"sacosa"de solnite pe care le am,tot la ele ma opresc!!
la 16.01.2013, 18:42
ce buna e :-b d
la 16.01.2013, 18:47
Cu taitei de casa, ce buna!
la 16.01.2013, 21:11
gustoasa supa
la 16.01.2013, 21:29
buna
la 17.01.2013, 09:29
buna supica
la 17.01.2013, 10:18
la 17.01.2013, 11:12
Foarte bine arata supica!
la 17.01.2013, 13:15
la 17.01.2013, 21:54
Nu am folosit niciodata fazan vanat, dar la cel de crescatorie nu-i nevoie de fezandat!
Imi place foarte tare supa de fazan!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking