Supa de pui chinezeasca
Postat de Sylvia in Supe 5 Feb 2010 | 19016 vizualizari
Am facut ieri la mare repezeala aceasta supa chinezeasca, care a fost gata in 15 minute. Este foarte aromata si lejera, merita incercata daca va place bucataria chinezeasca.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (7)
la 05.02.2010, 15:36
Prima!
la 05.02.2010, 16:26
S-a facut o portie mare !
la 05.02.2010, 16:59
Foarte bine arata N-am mancat niciodata si chiar am o reteta pe care vroiam sa o incerc. A mia mai contine si alune Sigur am sa fac si eu
la 05.02.2010, 19:49
Ce sa faci ? Primul anuntat , primul servit. La prima strigare Sylvia a si oferit o portie mare. Fa si tu portiile mai mici sa ajunga la toata lumea ! Supa cu ghimbir n-am mancat , dar nu ma dau in laturi sa gust.
la 05.02.2010, 21:40
as incerca si eu
la 05.02.2010, 22:57
precis e buna , asa fac si eu folosesc taiteii si arunc pliculetele cu condimente .
la 06.02.2010, 12:28
Multumesc pentru aprecieri, ghimbirul are un gust foarte prountat, trebuie folosit in cantitati f mici. Este foarte sanatos insa pt actiunea sa anticancerigena si stimulatoare a imunitatii, eu gatesc des cu el.
COMENTEAZA