Supa de pui cu suc de rosii si taietei de casa

Postat de Dya in Supe
1 Sep 2015 | 7999 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (23)

la 02.09.2015, 09:05
Delicioasă supica!
la 02.09.2015, 11:49
la 02.09.2015, 12:32
Buna!
la 02.09.2015, 19:45
Ce imi place!
la 06.09.2015, 12:31
la 20.11.2015, 08:46
Super buna!
la 26.11.2016, 23:35
Din toate cometariile de deasupra a incercat cineva sa urmareasca retea?
- Cita carne de pui?
- 4 cepe la 4 litrii de apa?
- Taitei din doua oua si faina 'cit cuprinde'? Pai la 2 oua intra in jur de 200g faina in functie de cit de mari sint ouale. Ies taitei pentru un platon de soldati nu pentru patru portii de supa! Taiteii de casa trebuie lasati sa se usuce cel putin 20 min altfel se disolva innainte de a se fierbe. Timpul de fierbere e de ca 3 minute pina se ridica la suprafata, apoi se stinge focul altfel se fac praf, si se lasa la odihnit supa 5-10 minute.
la 27.11.2016, 10:54
Multumesc pentru trecere AIA! Ca fapt divers, tin sa mentionez ca atunci cand vei avea postata cel putin o reteta decenta, text si imagini, voi considera comentariul tau avizat! O zi buna!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking