Supa de raci
Postat de Ksenya in Supe 18 Iul 2016 | 5551 vizualizari
Reteta de fata este una veche.Vine de pe Don si este foarte populara. O am de la bunica.
In loc de robot foloseau un fel de mojar mai mare , cu o piatra rotunda in care transformau cochiliile de raci in pasta. Eu am modernizat-o putin pe ici colo.
Este o supa foarte buna,un aport mare de minerale si vitamine.
Spor la treaba!
Inapoi la reteta
|
Comentarii (20)
la 07.08.2016, 11:34
Nu am mai mancat, as incerca sa vad cum e, arata tare bine!
la 04.01.2017, 01:46
Minunata! Cam dupa acelasi principiu se face si clasica supa de homarm languste si alte crustacee "nobile".
la 21.09.2017, 11:02
arata excelent si cu siguranta gustul e pe masura..
Ti-am trimis un mesaj, oare l-ai primit?
COMENTEAZA