Supa de rosii cu perisoare

Postat de RODIMUR in Supe
11 Iul 2018 | 194 vizualizari

Prepar adeseori supă de roșii, atât vara, cât și iarna și folosesc de regulă nu numai câteva roșii, dar mai ales suc natural de roșii, făcut în casă, dulce și bun. Dacă de obicei adaug tăiței, orez, sau găluște de gris, de această dată m-am gândit să fac niște perișoare moi și gustoase, din pulpă de porc. A ieșit o supă foarte bună, grație ingredientelor naturale de calitate. Din ingredientele de mai jos am făcut o oală de supă de 4 litri.

Inapoi la reteta

Comentarii (29)

la 12.07.2018, 13:04
Arata tare bine! Imi plac mult perisoarele!
la 12.07.2018, 13:59
Mulțumesc frumos, Ancutsa! Da, e tare bună supica, mai ales cu perișoare...
la 12.07.2018, 15:34
Cu perisoare nu refuz niciodata
la 12.07.2018, 17:49
Bine, Mihaela...Te servesc cu mare drag...
la 12.07.2018, 19:56
Ne place!
la 12.07.2018, 20:02
Mmmm, delicioasa!
la 12.07.2018, 20:20
Mă bucur, Madi...! Mulțumesc frumos!
la 12.07.2018, 20:22
Mulțumesc frumos, Adriana!
la 13.07.2018, 07:42
So yammi! O porție mare și pentru mine, vă rog!
la 13.07.2018, 08:03
Cu mare plăcere, Kytz! Chiar și două...
la 13.07.2018, 08:35
Foarte buna!
la 13.07.2018, 09:03
Mulțumesc frumos, Mirela!
la 14.07.2018, 22:14
Eu nu sunt cu supele, m-am obisnuit doar cu ciorbe acrite cu bors, dar a ta arata atat de bine, ca as dori o portie mica!
la 15.07.2018, 04:46
Rocsi, mă bucur că deși nu-ți plac supele, vrei să te servesc ...Mulțumesc frumos!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooking
Retete diabetici
Kamis