Supa de salata verde cu iaurt si codita de purcel afumat

Postat de mihaelar63 in Supe/Ciorbe
26 Mar 2019 | 2778 vizualizari

 N-avem timp, dar avem codita de purcel afumat. De-al nostru de casa, adica din sursa sigura de hranire, crestere, taiere si afumare.  De mult spun eu ca mare noroc avem ca mai avem acces la asemenea produse pentru prepararea hranei. Daca am fiert codita de purcel bine, mai trebuie inca 15 minute sa fie gata supa.

Inapoi la reteta

Comentarii (24)

la 26.03.2019, 16:24
Atunci sa fie cinci sa fac o impletitura complexa....
la 26.03.2019, 17:04
Baga si coda lupului
la 26.03.2019, 19:06
Buna
la 26.03.2019, 19:27
Adauga comentariu...
la 27.03.2019, 09:05
Foarte buna!
la 27.03.2019, 19:25
Ce apetisanta este!
la 28.03.2019, 10:31
Multumesc , Oana !!! Asa este
la 29.03.2019, 10:09
Buna!
la 29.03.2019, 17:49
cu asa codita... sigur este buna

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking