Supa de sfecla cu pierogi umpluti cu varza si ciuperci

Postat de Adinuta in Mancaruri de post
16 Noi 2009 | 8463 vizualizari

Am mancat acum cateva zile aceasta supa, numai ca era facuta cu carne de miel. Eu nu prea sunt fan miel, asa ca am facut o varianta vegetariana a supei si am umplut pierogi cu varza si ciuperci. A iesit taaaaare buna! Sper sa va placa!

Inapoi la reteta

Comentarii (8)

la 16.11.2009, 18:12
arata foAAAAArte frumos si sigur e si foarte gustos, in orice caz foarte foarte decorativ.
la 16.11.2009, 18:34
da, mai ales pierogi, sunt foarte bune, pot fi mancate si goale, fara supa multumesc de laude
la 16.11.2009, 18:34
Wow, ce supeeeer! as manca si eu o portie N-am mancat niciodata, poate voi face si eu!
la 16.11.2009, 18:40
Nici eu nu am mancat supa de sfecla, nici nu auzisem de pierogi, sunt curioasa cum o fi la gust toata treaba..
la 16.11.2009, 18:42
la 16.11.2009, 21:03
sunt foarte bune...felicitari
la 17.11.2009, 00:08
e tare buna supa, mai ales pierogi, sa le incercati
la 08.05.2011, 16:08

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking