Supa nemteasca

Postat de pana_luminita in Supe/Ciorbe
2 Dec 2009 | 9134 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (9)

la 02.12.2009, 10:14
la 02.12.2009, 12:54
interesant, dar de ce se numeste nemteasca? pentru ca galustele sunt fierte separat si ca sunt facute cu branza? Nu am mai auzit de varianta asta si cu branza...
la 03.12.2009, 09:14
asa se numeste, am luat reteta de la o prietena , si nu am cerut prea multe explicatii:
la 03.12.2009, 10:23
am inteles, eram curioasa!
la 03.12.2009, 15:34
la 12.12.2009, 16:50
astept mai repede sa maninc acest bors
[bs:
la 12.12.2009, 16:53
credca e super de gustos
la 12.12.2009, 16:55
Adauga comentariu:
la 12.12.2009, 19:51
super! am sa incerc si eu!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking