Supa nemteasca
Postat de pana_luminita in Supe/Ciorbe 2 Dec 2009 | 9134 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (9)
la 02.12.2009, 10:14
la 02.12.2009, 12:54
interesant, dar de ce se numeste nemteasca? pentru ca galustele sunt fierte separat si ca sunt facute cu branza? Nu am mai auzit de varianta asta si cu branza...
la 03.12.2009, 09:14
asa se numeste, am luat reteta de la o prietena , si nu am cerut prea multe explicatii:
la 03.12.2009, 10:23
am inteles, eram curioasa!
la 03.12.2009, 15:34
la 12.12.2009, 16:50
astept mai repede sa maninc acest bors
[bs:
la 12.12.2009, 16:53
credca e super de gustos
la 12.12.2009, 16:55
Adauga comentariu:
la 12.12.2009, 19:51
super! am sa incerc si eu!
COMENTEAZA