Supa rece cu rosii
Postat de Sabina in Supe 15 Iul 2009 | 7662 vizualizari
Supa este specifica regiunii spaniole Andaluzia si este preparata din legume proaspete si servita rece. In unele cartile de bucate spaniole gazpacho (asa se numeste in spaniola) este mentionata ca o salata ce poate fi servita cu adaos de legume tocate, crutoane sau cu oua fierte tari.
Va asigur ca este foarte usor de pregatit si extrem de racoritoare, gustoasa si plina de vitamine.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (10)
la 15.07.2009, 11:30
nu pot atasa pozele ...sunt ceva probleme??? stie cineva
la 15.07.2009, 13:28
Salut, vezi sa nufie f mari dimensiunile. eu am incercat acum si pot atasa
la 15.07.2009, 17:13
Acum am incercat cu aceleasi poze si a mers ![](/templates/default/images/smiley/ranjet.gif)
initial nu ma lasa butonul Browse sa l accesez ...strange
la 20.07.2009, 21:20
Super aceasta supa pe care o fac vara pentru baietii mei,pentru ca o mananca rece de la frigider.Pe caldurile pe care le avem acum in Bucuresti, este exact foarte buna.Felicitari pentru reteta.
la 21.07.2009, 01:00
am preparat si eu supa de rosii(nu am pus usturoi)dar am executat niste galusti .....romanesti.s-a ...halit urgent!cu crutoane!si cand o mancam eu la gradinita(serios),nu cred ca cineva mergea in Andaluzia la cules de retete culinare,nu?
la 24.07.2009, 09:18
tudorel, mey, eu am specificat cate ceva din ce-am gasit pe wiki legat de aceasta supa ...n-am dat fuga in Andaluzia la cules de retete
si hai lasa carcotelile
la 20.12.2009, 19:43
la 31.07.2013, 00:08
foarte gustoasa noi o numim GASPACHO.
COMENTEAZA