Tabouleh

Postat de doralinda72 in Aperitive / Garnituri
19 Oct 2012 | 6105 vizualizari

E un aperitiv care ne place mult, dar mai ales si ptr efectul benefic care il are patrunjelul asupra organismului, e un antibacterian, si e bun impotriva celulelor canceroase, precum usturoiul (care e pe primul loc!) si lamaia. Foarte usor si foarte repede de facut!

Inapoi la reteta

Comentarii (11)

la 19.10.2012, 23:46
Super aperitiv, imi place mult , abia astept sa-l incerc, pana atunci bineanteles, la favorite
la 20.10.2012, 00:31
Multumesc anna, o sa iti placa!
la 20.10.2012, 06:46
Fain, cred ca mi-ar placea!
la 20.10.2012, 10:03
la 20.10.2012, 14:10
la 21.10.2012, 23:04
E preferata mea!
la 22.10.2012, 01:21
As fi facut-o mai des, dar mi-e lene sa tai patrunjelul! dar seara daca simt nevoia sa mananc ceva, prefer sa toc patrunjel, decat sa ma arunc in frigider la nu stiu eu ce prajitura!!!
la 02.12.2012, 21:31
foarte apetisant
la 02.12.2012, 22:45
Mmmmm, in fiecare zi as manca dar mi-e lene sa tai patrunjelul, ca pun vreo 3 buchete!
la 26.12.2012, 15:25
e cea mai buna "chestie" pe care am mancat-o vreodata !
la 26.12.2012, 16:25
Ela, multumesc frumos! E intr-adevar foarteracoritoare aceasta salata!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking