Tabouleh
Postat de doralinda72 in Aperitive / Garnituri 19 Oct 2012 | 6105 vizualizari
E un aperitiv care ne place mult, dar mai ales si ptr efectul benefic care il are patrunjelul asupra organismului, e un antibacterian, si e bun impotriva celulelor canceroase, precum usturoiul (care e pe primul loc!) si lamaia.
Foarte usor si foarte repede de facut!
Inapoi la reteta
|
Comentarii (11)
la 19.10.2012, 23:46
Super aperitiv, imi place mult , abia astept sa-l incerc, pana atunci bineanteles, la favorite
la 20.10.2012, 00:31
Multumesc anna, o sa iti placa!
la 20.10.2012, 06:46
Fain, cred ca mi-ar placea!
la 21.10.2012, 23:04
E preferata mea!
la 22.10.2012, 01:21
As fi facut-o mai des, dar mi-e lene sa tai patrunjelul! dar seara daca simt nevoia sa mananc ceva, prefer sa toc patrunjel, decat sa ma arunc in frigider la nu stiu eu ce prajitura!!!
la 02.12.2012, 21:31
foarte apetisant
la 02.12.2012, 22:45
Mmmmm, in fiecare zi as manca dar mi-e lene sa tai patrunjelul, ca pun vreo 3 buchete!
la 26.12.2012, 15:25
e cea mai buna "chestie" pe care am mancat-o vreodata !
la 26.12.2012, 16:25
Ela, multumesc frumos! E intr-adevar foarteracoritoare aceasta salata!
COMENTEAZA