Tabouleh- Salata de grau sfaramat( de post)

Postat de Mihaela11_jo in Salate
20 Noi 2010 | 8186 vizualizari

Tabouleh este un aperitiv caracteristic regiunii Levant( Liban, Siria,Iordania) cu foarte multe varietati regionale. Tara de origine se considera Libanul, unde in mod caracteristic se foloseste foarte multa frunza de patrunjel si putin bulgur. Se mananca specific arabeste cu frunze de salata verde, care se folosesc in loc lingura.

Inapoi la reteta

Comentarii (8)

la 21.11.2010, 01:25
o mancare foarte sanatoasa cu siguranta!
la 21.11.2010, 14:15
Multumesc corina
la 21.11.2010, 19:19
mai exact delicioasa si usoara
la 22.11.2010, 00:18
Pofteste la masa !!!!!!!!!!!
la 23.11.2010, 16:42
Am ajuns cam tarziu,mai ai?
la 25.11.2010, 00:25
Silvioara te astept!!!!!!!!!!
la 16.12.2011, 20:31
Multumesc Mihaela , deja am pus salata la favorite
la 16.12.2011, 20:41
panacris

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking