la 07.04.2012, 10:48 super buna...
doar cateva sfaturi: efectul vizual era mult mai interesant daca peste oua nu puneai branza... arata mult mai bine daca se distinge clar oul in gaura respectiva...
in stratul din mijloc merge foarte bine si niste mozzarella... tot pentru efectul vizual (se "intinde" cand tai din ea) dar si pt gust...
deasupra e bine ca ai pus branza... cascavalul capata crusta aceea maronie... nu prea se potriveste la reteta asta...
in fine... e o super mancare... traditionala... romaneasca...
bravo pentru postare...
la 07.04.2012, 10:49
la 07.04.2012, 10:51
la 07.04.2012, 10:57
la 07.04.2012, 11:39 Arata grozav!!!
la 07.04.2012, 22:24 delicioasa
la 09.04.2012, 19:55 Multumesc fetelor ptr aprecieri!
la 09.04.2012, 20:01 Tiby, ti-am citit cu mare atentie sfaturile si partial iti dau dreptate, DAR:
- "vizual" oul se distinge destul de bine, probabil ca nu este atat de evident in poza.. iar fara branza sau, cum am spus in tips - cascaval nu are acelasi gust.
- nu cred ca mozzarela are ce cauta in acest preparat... un cascaval sau o cascavea afumata DA!
- ba are ce cauta cascavalul.. si nu face deloc crusta maronie... decat daca il lasi foarte mult timp.. Totusi ma bucur ca intr-un final mi-ai dat dreptate cu branza... )
Iti multumesc pentru aprecieri... desi destul de ezitante
O zi buna si o saptamana luminata!