la 29.10.2009, 21:28 Tagliatellele sînt paste foarte versatile și suportă multe variante de rețete.
Cît despre fierbere, e bine să se fiarbă mereu (ca orice tip de paste, dealtfel) al dente. Fiindcă am văzut de multe ori recomandări prost făcute pe pachete, pe care, dacă le urmai, le fierbeai de nu mai înțelegeai nimic.
Eu recunosc însă că nu mai suport pastele făinoase obișnuite (albe), m-am obișnuit prea mult cu cele integrale, avînd și gustul mai pronunțat, să nu mai zic de cei 15-20 nutrienți în plus.
Arată bine produsul tău final, hearty - cum ar zice irlandezu'
la 29.10.2009, 21:54 Adica prietenoase?
la 29.10.2009, 22:09 Eu iau paste numai din grau dur, o sa iau si integrale
la 29.10.2009, 22:19 si eu am gasit la un magazin bio paste integrale la acelasi pret cu cele albe, asa ca am trecut pe ele si mie mi se par mai bune la gust. Nu am mai mancat cu chiftelute, dar cred ca-s tare bunute
la 29.10.2009, 22:21 Eu n-am vazut paste integrale la noi. Drept e ca nici nu m-am uitat special dupa ele.
la 29.10.2009, 23:17 Super ideea, Miha! paste integrale sunt si prin hipermarketuri
la 29.10.2009, 23:31 Am notat pe viitoarea lista de cumparaturi
la 30.10.2009, 08:09 Miha, paste integrale gasesti de la Barilla.. cel putin asa am vazut eu ahhh, foarte interesanta combinatia cu chiftelute...
la 30.10.2009, 10:00 Multumesc Ionix. Voi fi mai atenta data viitoare cand merg la cumparaturi.