Tagliatelle facute in casa

Postat de JustLoveCookin in Paste
10 Noi 2010 | 19326 vizualizari

Acesta este un tip de pasta al cariu nume provine din verbul “tagliare” adica “a taia” si e specific nordului Italiei,mai precis orasului Bologna, unde cel mai des este asociata cu ragù alla bolognese. Pot fi servite si cu sos de rosii,de ciuperci,de prosciutto,fructe de mare,etc.Sunt foarte usor de facut, iar diferenta o veti simti cu siguranta.Pastele facute in casa sunt cu totul alta poveste…Voi da reteta clasica bologneza bineinteles.Sa incepem !

Inapoi la reteta

Comentarii (9)

la 10.11.2010, 08:08
pentru cine are aparat de taitei....
la 10.11.2010, 09:25
eu a doua am aparat dar nu vrea sa faca singur taiteii
la 10.11.2010, 10:25
Eu ii iau de gata de aici.Foarte bune.
la 10.11.2010, 12:12
Lia de unde ai cumparat aparatul ca si al meu e tot asa, nu vrea sa faca singur. Cred ca sunt defecte
Frumoasa reteta
la 10.11.2010, 13:09
o parte i-am taiat cu cutitul ca e cam tot una,insa cred ca da,aparatele voastre sunt defecte
la 10.11.2010, 13:09
Multumesc pt apreciere...
la 10.11.2010, 22:12
Nici eu nu am aparat,asa ca iau de la tine o portie
la 11.11.2010, 22:30
frumos...si masina mea e defecta sta inchisa singura-n cutie.
la 11.11.2010, 23:09

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking