Tahini - pastă de susan
Postat de elucubratiiculinare in Mancaruri de post 24 Mar 2014 | 4794 vizualizari
Vă place hummus-ul? Atunci știți că nu se poate fără această pastă de susan numită tahini.
Nu vom ști niciodată câți conservanți se află în cel din comerț, dar știm că este un pic costisitor.
Și tocmai de aceea, preferăm să-l facem în casă și vom ști că este 100% fără conservanți și veți vedea și o substanțială economie.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (10)
la 24.03.2014, 10:03
imi place
la 24.03.2014, 10:26
la 24.03.2014, 10:34
am preparat si am folosit la hummus. iese muult mai ieftin
la 24.03.2014, 10:49
Super!
la 24.03.2014, 12:42
Foarte bun
la 27.03.2014, 19:56
e foarte bun. Eu cumpar pasta gata facuta si ador sosul facut cu lamaie , apa, usturoi si ardei iute.
la 01.04.2014, 14:53
nu am mancat din susan ci doar din naut, cred ca e bun
COMENTEAZA