Tajina de picior/rasol de miel

Postat de ctlina in Oaie
21 Iun 2021 | 4036 vizualizari

O reteta cu picior sau rasol de miel (souris d'agneau). Este o bucata rafinata foarte moale si savuroasa daca gatita in tajina sau vas din lut. Inainte de a folosi acest vas trebuie lasat cel putin 12 ore cufundat in apa. Daca este folosit la cuptor trebuie sa demarati gatirea tot timpul in cuptorul rece, pentru a nu cauza un soc termic.   https://www.blogulluicatalina.com/2020/04/gigot-dagneau-confit-en-tajine.html

Inapoi la reteta

Comentarii (10)

la 21.06.2021, 21:02
la 21.06.2021, 21:32
Imi place, imi place !
la 21.06.2021, 23:02
Ce apetisant e!
la 21.06.2021, 23:34
la 22.06.2021, 07:25
la 22.06.2021, 15:02
la 22.06.2021, 22:54
Ce reteta buna Cata! Deosebit preparatul tau!
la 23.06.2021, 19:46
Cred ca a iesit o bunatate! Este o reteta deosebita!
la 24.06.2021, 11:47
Super!
la 27.07.2021, 00:03
Ce bunatate !!! Cu prima ocazie cum am miel am sa prepar si eu !!!!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking