Tajine au Citron
Postat de Elenakiko in Pui 19 Feb 2012 | 4611 vizualizari
Specialitate din nordul Africii, des intalnita in Maroc si Algeria, Tajine au Citron este practic o tocanita de pui sau de miel, extrem de aromata. Combinatiile posibile sunt multiple, pe langa carne se pot combina legume si fructe de tot felul. Libertatea este mare si cand vine vorba de combinatia de arome.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (22)
la 19.02.2012, 20:27
daaa, este o nebunie. spre final iti vine sa bati cu furculita in masa de nerabdare.
la 19.02.2012, 20:30
super! si te astept cu retete din thailanda .
la 19.02.2012, 20:35
Cristi, o sa te dezamagesc un pic. Nu ma omor dupa mancarea thai si chiar daca mi-ar placea, nu ar avea niciun rost sa o gatesc acasa. Voi publica singura reteta pe care stiu sa o fac bine si este absolut dementiala. Curand.
la 19.02.2012, 20:36
Mitinita, poate pentru ca nu ai scotocit suficient prin blog . Nu-i nimic, suprizele sunt bune.
la 19.02.2012, 20:39
bine, atunci pe aia. dar nu tre neaparat sa faci tu, bagi niste poze si ne zici cum fac localnicii. eu lucrez intr-un restaurant alaturi de thailandezi, asa ca sunt direct interesat. o seara buna sau...de fapt...la tine e cam noapte deja, noapte noapte .
salutari lui Bradut .
la 20.02.2012, 11:46
Cristi, prefer sa fac eu, sa stiu sigur despre ce vorbesc. In mai sau iunie merg din nou la un curs de gatit si dupa sigur povestesc.
Bradut e plecat la capatul tarii dar ii transmit salutari cand se intoarce acasa .
la 11.04.2012, 10:48
interesant
COMENTEAZA