Tarhon in otet - pentru iarna si nu numai

Postat de alinutzika in Conserve
19 Iul 2011 | 11517 vizualizari

Este foarte gustos la ciorbe, friptura, tocanite sau la oua umplute (vezi reteta mea de oua umplute cu tarhon).

Inapoi la reteta

Comentarii (7)

la 19.07.2011, 16:37
la 19.07.2011, 16:45
la 19.07.2011, 17:06
nu am pus niciodata,de fiecare data am luat din mag la pliculete si folosesc foarte rar
la 19.07.2011, 19:59
Si eu pun an de an...nu ratez caci tare mult imi place
la 19.07.2011, 20:04
Interesant...
la 21.07.2011, 00:39
si eu pun in fiecare an, dar pun si sare si obligator otet de bistrita.. daca tai tarhonul marunt nu e bun, isi pierde din gust fff mult, nu as recomanda asa ceva.
la 21.07.2011, 08:53
chiar ma intrebam intr-o zi cum as putea sa-l conserv ,parca uscat nu ma mai atrage asa tare ,multumesc de pont

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking