Tarta aperitiv cu parizer si ciuperci
Postat de housy in Aperitive / Garnituri 1 Dec 2010 | 8977 vizualizari
Merci Oana_d pentru idee...am zis k o sa incerc, si-am facut-o. A iesit delicioasa
Inapoi la reteta
|
Comentarii (9)
la 01.12.2010, 13:48
arata bine chiar daca nu ma prea impac cu parizerul
la 01.12.2010, 13:52
poti pune sunca de pui in loc de parizer eu am ales varianta ceva mai ieftina
la 01.12.2010, 14:05
si eu face super buna 5f
la 01.12.2010, 15:05
as face si eu cu sunca,nici mie nu prea-mi place parizerul.arata bine
la 01.12.2010, 15:10
in mod normal nici eu nu ma omor cu parizerul, dar la astfel de tarte merge bine, dupa mine. nu se simte oricum foarte tare gustul lui, in combinatia asta. sunca poate fi folosita cu succes, mai ales una de pui. Bafta!!
la 01.12.2010, 16:25
imi place cum arata
la 02.12.2010, 12:28
super
COMENTEAZA