Tarta aperitiv cu parizer si ciuperci

Postat de housy in Aperitive / Garnituri
1 Dec 2010 | 8977 vizualizari

Merci Oana_d pentru idee...am zis k o sa incerc, si-am facut-o. A iesit delicioasa

Inapoi la reteta

Comentarii (9)

la 01.12.2010, 13:48
arata bine chiar daca nu ma prea impac cu parizerul
la 01.12.2010, 13:52
poti pune sunca de pui in loc de parizer eu am ales varianta ceva mai ieftina
la 01.12.2010, 14:05
si eu face super buna 5f
la 01.12.2010, 14:17
la 01.12.2010, 15:05
as face si eu cu sunca,nici mie nu prea-mi place parizerul.arata bine
la 01.12.2010, 15:10
in mod normal nici eu nu ma omor cu parizerul, dar la astfel de tarte merge bine, dupa mine. nu se simte oricum foarte tare gustul lui, in combinatia asta. sunca poate fi folosita cu succes, mai ales una de pui. Bafta!!
la 01.12.2010, 16:25
imi place cum arata
la 02.12.2010, 12:28
super
la 04.12.2010, 16:37

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking