Tarta cu branza

Postat de sufletista in Aperitive / Garnituri
22 Iul 2011 | 4310 vizualizari

aveam o punga de covrigi care s-au cam intarit si imi parea rau sa ii arunc si i-am folosit ca blat pentru tarta

Inapoi la reteta

Comentarii (11)

la 22.07.2011, 15:49
ce fain cu tartele astea poti sa te joci cu ingredientele exact dupa plac,
la 22.07.2011, 15:50
cred ca-i buna
la 22.07.2011, 18:06
imi place ideea
la 22.07.2011, 19:51
cred ca a fost tare buna
la 22.07.2011, 20:17
super
la 22.07.2011, 21:44
arata super.bravo misto combinatia!
la 23.07.2011, 15:15
foarte buna
la 24.07.2011, 11:43
la 24.07.2011, 13:45
super ideea si a iesit ce bun
la 25.07.2011, 08:16
buna buna
la 26.07.2011, 12:17
Delicioasa

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking