Tarta cu branza de vaci si gem de caise - Desert fraged si gustos

Postat de rocsi_1612 in Prajituri
26 Iul 2024 | 1660 vizualizari

Zilele acestea faceam ordine prin congelator si am dat peste niste branza de vaci si am zis ca trebuie sa fac ceva din ea. Am pregatit niste paste in varianta sarata, dar mi-a ramas si pentru ceva dulce! Si cum mai trebuie folosite borcanele cu gem din beci, m-am gandit la o tarta, ca tot ne plac noua mult deserturile cu branza, aromatizata bine cu portocale, de a iesit o nebunie! M-am gandit mai apoi ca ar fi fost tare faina si cu afine, dar ramane pe data viitoare, ca mai am ceva branza oricum. Pentru aceasta Tarta cu branza de vaci si gem de caise - Desert fraged si gustos, ai nevoie de urmatoarele ingrediente: oua, unt, faina, fulgi de ovaz, branza vaci, gem de caise.

Inapoi la reteta

Comentarii (7)

la 26.07.2024, 20:46
la 26.07.2024, 20:47
Ce bine arată!
la 27.07.2024, 00:00
Ce combinație reușită...!
la 27.07.2024, 08:36
la 28.07.2024, 19:23
foarte buna
la 30.07.2024, 08:16
Un deliciu
la 09.08.2024, 20:51
Multumesc mult tuturor!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking