Tarta cu branza picanta si ceapa verde

Postat de simona72 in Aperitive / Garnituri
1 Iul 2014 | 33969 vizualizari

Este un fel de tarta cu aluat de patiserie cumparat de la Lidl, care se comporta excelent atat la placinte, tarte si chiar poate fi inlocuit cu succes ca si aluat de pizza...Eu il folosesc atunci cand vreau sa pregatesc ceva rapid cu ce se gaseste prin frigider...

Inapoi la reteta

Comentarii (29)

la 01.07.2014, 21:43
eu o s-o fac, maine, poimaine, dar ia zi-mi tu simonico...ce aluat e ala? io-n...metropola)) asta, nu gasesc asa ceva. sa fac aluat dospit sau sa pun aluat de foietaj?
la 01.07.2014, 21:50
Aluat de foietaj...asta e cam la fel, dar muuuult mai subtire...merge si cu aluat dospit, dar sa-l intinzi bine sa iasa subtirel...
la 01.07.2014, 22:15
uite pe asta o trec la favorite sa o fac si eu..
la 01.07.2014, 22:44
Arata bine!
la 01.07.2014, 23:00
la 02.07.2014, 06:06
la 02.07.2014, 09:48
la 02.07.2014, 10:21
Simo, cred ca dospit o sa fac, ca cel de foietaj "la fund") nu se prea coace.
la 02.07.2014, 10:36
Al naibii fund
la 02.07.2014, 13:40
ce rapid , trebuie sa incerc ca mi-e plin frigiderul de branza
la 02.07.2014, 21:18
ador tot ce este picant
la 06.07.2014, 16:00
ce buna-i,Doamne!
la 08.07.2014, 12:07
Ce bunatate!!
la 22.06.2015, 09:08

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking