Tarta cu ceapa verde si frunze de ridichi

Postat de Criss in Aperitive / Garnituri
4 Mai 2012 | 4245 vizualizari

In aceasta perioada pietele sunt pline de verdeturi si e foarte bine sa profitam din plin de bogatia primaverii. "Buruiana" mea preferata e spanacul. Mi-am si facut provizii in congelator , insa imi place si salata verde, ceapa verde si ridichile, mai precis frunzele de ridichi. Daca anul trecut am facut o delicioasa supa crema din frunze de ridichi , acum am pregatit pentru micul dejun o tarta cu frunze de ridichi.

Inapoi la reteta

Comentarii (24)

la 04.05.2012, 13:38
tare buna tarta
la 04.05.2012, 14:49
intersanta tarta ta
la 04.05.2012, 16:46
Arata peeeeerfect!
la 04.05.2012, 17:44
delicioasa
la 04.05.2012, 21:55
la 04.05.2012, 22:00
Tare mult imi plac tartele,arata grozav!
la 04.05.2012, 22:41
arata grozav
la 05.05.2012, 14:57
nu m-am gandit ca se pot consuma si frunzele de la ridichi..credeam ca sunt amare
la 05.05.2012, 15:47
...nu stiam ca frunzele de ridichii se pot folosi

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking