Tarta cu crusta de mac, crema de mascarpone si bezea

Postat de bucataria_cu_mirodenii in Prajituri
27 Dec 2012 | 3570 vizualizari

Pentru ca este iarna, suntem in plina sarbatoare si e frig si zapada afara, si e cel mai bun moment sa devoram arome de portocale, scortisoara, cuisoare, mere si vin fiert cu aroma de Craciun, m-am gandit sa pregatesc un desert care sa-mi potoleasca pofta de parfum de sarbatoare asa ca am imbinat mai multe arome intr-un desert zic eu nu foarte complicat desi la prima vedere ar putea parea, iar "cireasa de pe tort" este bezeaua decorata in culorile sarbatorii. As adauga si faptul ca umplutura asta imbietoare de mere impreuna cu crema de mascarpone si crusta de mac, fac din acest desert un deliciu de nerefuzat si de savurat langa un pahar de vin fiert sau un ceai fierbinte de iasomie sau de fructe de padure...

Inapoi la reteta

Comentarii (21)

la 27.12.2012, 22:44
Eu sunt doar la o aruncatura -doua de bat !!!
la 27.12.2012, 23:28
ce deliciu
la 28.12.2012, 10:52
yammy
la 28.12.2012, 12:12
la 28.12.2012, 13:09
Mihaela, esti binevenita
la 28.12.2012, 13:10
Geanina, este un deliciu

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking