Tarta cu fructe de padure si crema de vanilie

Postat de Dulceatadetrandafiri in Prajituri
20 Iul 2011 | 11273 vizualizari

Iaca, le-a venit si lor randul! Fructelor de padure, caci despre ele e vorba :) . Dupa busuiocul din sosul pentru mini-pizza, fructele de padure sunt al doilea ingredient propus luna aceasta de Flory pentru Dulcea Romanie. Desigur, as fi preferat sa folosesc fructe proaspete insa cum sunt scumpe si e criza dom'le :) , am optat pentru cele congelate. Au dezavantajul de a se inmuia odata decongelate si trebuie tinute suficient timp la scurs intr-o sita. Apoi tarta trebuie imbracata in jeleu, ca sa nu se imprastie sucul fructelor si sa se reverse inestetic. Cu toate astea, gustul este la inaltime! Ce este mai interesant la aceasta tarta este aluatul cu branza de vaci (o alta varianta de aluat cu branza de vaci gasesti aici), iar intamplarea a facut sa am un sortiment sarat care insa a mers de minune si nicidecum nu a stricat gustul asa cum ma panicasem initial, ci doar a intensificat restul aromelor. Poveste cu happy end :) .

Inapoi la reteta

Comentarii (12)

la 21.07.2011, 10:35
buna buna
la 21.07.2011, 10:45
o feliuta din asa bunatate de tarta te unge pe suflet
la 21.07.2011, 11:46
wow! ce fain arata
la 21.07.2011, 12:49
la 21.07.2011, 13:11
o bunatate
la 21.07.2011, 14:44
la 21.07.2011, 15:45
Crema de vanilie si fructe de padure...ce poate fi mai bun decat asta ??? Cu siguranta este pe gustul meu
la 21.07.2011, 17:23
Si pe gustul meu!!!!!!!!!!!!!
la 21.07.2011, 21:22
suuper! ador fructele de padure
la 22.07.2011, 10:12
Si eu ador combinatia
la 24.07.2011, 20:08
la 21.08.2011, 21:40

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking