Tartă cu lămâie și bezea

Postat de LadyCrs in Dulciuri
13 Mai 2012 | 5203 vizualizari

Am văzut la Master Chef Us această tartă și mi-a rămas pe retină de atunci :)) Acum am câteva întrebări: rețeta pe care am folosit-o e foarte bună, gustoasă, cremoasă și fff dulce ...însă întrebarea mea e următoarea: crema e obligatoriu să rămână galbenă? pentru că eu de când am amestecat toate ingredientele ( nici nu apucasem să o pun pe foc ca să zic că am stricat-o acolo ) era mai mult portocalie , ca un caramel așa ( să fie de la ouăle de țară sau pur si simplu așa o fi rețeta asta? )

Inapoi la reteta

Comentarii (15)

la 13.05.2012, 15:36
Foarte bine arata! nu conteaza ce culoare ti-a iesit la crema cat timp e gustoasa
la 13.05.2012, 15:38
tu fatuco, gatesti cam mult
la 13.05.2012, 15:42
putin acrisoara cum imi place!!!!
la 13.05.2012, 15:45
Ce deliciu!!!
la 13.05.2012, 15:49
ce fain arata
la 13.05.2012, 16:44
imi place
la 13.05.2012, 17:41
un deliciu
la 13.05.2012, 18:22
tare buna
la 13.05.2012, 18:28
delicioasa!
la 13.05.2012, 18:31
la 13.05.2012, 19:02
Ce bunatate!
la 13.05.2012, 20:12
buna,buna
la 13.05.2012, 20:20
Lady,bun rau ce-ai facut tu
la 15.05.2012, 08:29
Foarte fain arata!!!
la 22.06.2021, 23:07

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking