Tartă cu mere și piersici - de post (blat dietetic)
Postat de DinDragostePentruGatit in Prajituri 2 Apr 2012 | 10577 vizualizari
Nebunia mea față de semințele de in a luat amploare. Mi-a ieșit și un blat pentru tartă cu ajutorul lor. Îmi plac mult dulciurile făcute în casă și ca să nu mă simt foarte „vinovată” atunci când le consum, m-am gândit să fac un blat mai dietetic care să nu conțină doar făină, adăugând fulgi de ovăz, tărâțe de grâu și semințe de in. Rezultă astfel un blat foarte bun, ușor dulceag cu aromă de scorțișoară. Semințele de in conferă blatului un gust aparte...O să „vedeți” în cazul în care încercați rețeta.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (22)
la 03.04.2012, 11:59
Super
la 03.04.2012, 12:55
tare buna e!!!!
la 03.04.2012, 13:56
Cred ca e foarte buna.
la 01.06.2012, 17:27
Crezi ca merge si cu ananas proaspat? Multumesc, Raluca
la 02.06.2012, 10:17
Raluca, ar merge! Sigur.
Spor la treaba, astept sa-mi scrii cum ti-a iesit.
O zi buna!
la 03.06.2012, 15:49
A mers perfect! foarte buna! blatul este minunat, ma gandesc sa fac si niste biscuiti cu el. Multumesc, Raluca
la 06.06.2012, 10:34
Da, ies si biscuitii foarte buni. Am facut si eu. Simpli si cu banane. Merg tot felul de combinatii, depinde de imaginatie.
Ma bucur ca ti-a placut...
COMENTEAZA