Tarta cu rubarba

Postat de camelia75 in Dulciuri
9 Iun 2013 | 5659 vizualizari

Rubarba este o leguma care isi are originea in China vestica, Tibet, Mongolia si Siberia.Are un gust foarte acru,de aceea este recomandat sa fie consumata cu zahar, miere, suc de fructe,etc. Este indicat sa fie consumata de cei care sufera de hipertensiune si colesterol ridicat.Rubarba are efecte antioxidante, antiinflamatorii,antialergice si imbunatateste circulatia sanguina. Tarta are un aluat crocant si un gust dulce acrisor.Va asigur ca este delicioasa si merita incercata!

Inapoi la reteta

Comentarii (12)

la 09.06.2013, 16:13
interesant! eu nu stiu cegust are, n-am avut ocazia sa incerc...dar sigur n-as rata-o----
la 09.06.2013, 16:19
am notat! nu am facut inca nimic cu rubarba, dar o sa incerc
la 09.06.2013, 16:24
la 09.06.2013, 16:27
la 09.06.2013, 16:40
Tare buna!!!
la 09.06.2013, 17:06
la 09.06.2013, 17:33
Foarte mult imi place rubarba,dar nu am prea gasit in comert care sa-mi convina.
Buna tarta ta
la 09.06.2013, 17:41
ce super e
la 09.06.2013, 17:51
la 09.06.2013, 18:31
Nu am mancat niciodata!
la 09.06.2013, 21:07
la 10.06.2013, 14:56
N-am facut si n-am mancat niciodata tarta cu rubarba.. Arata foarte bine

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking