Tarta sarata cu seminte de dovleac si urda

Postat de simona72 in Aperitive / Garnituri
16 Sep 2016 | 4473 vizualizari

Ador astfel de tarte. Sunt versatile, usor de preparat si-ti dau voie sa te joci cu ingredientele. Secretul este sa folosesti ingrediente bune calitativ, proaspete, iar ca numar sa fie putine. Semintele de dovleac, uleiul de dovleac au fost vedeta in aceasta reteta. Imi place maxim aroma lui, iar cel mai des il folosesc simplu pe o felie de paine prajita frecata cu un catel de usturoi si stropita cu ulei de dovleac. Va garantez ca nimic nu este mai simplu si mai delicios.   Reteta de astazi se poate consuma atat ca si aperitiv, dar si ca fel principal alaturi de o salata, la mic dejun sau cina. "Ziua cand imi rasfat nevasta"

Inapoi la reteta

Comentarii (13)

la 16.09.2016, 09:37
n-am incercat combinatia, dar imi plac mult tartele sarate
la 16.09.2016, 09:39
Super cred ca este! Merita incercat
la 16.09.2016, 09:42
ce faina e!
la 16.09.2016, 09:44
buna buna
la 16.09.2016, 10:16
Multumesc frumos pentru aprecieri!
la 16.09.2016, 13:43
Io vreau din aia cu ciumperci culese de Florin....
la 16.09.2016, 16:34
bun bun
la 16.09.2016, 18:10
buna!
la 16.09.2016, 18:46
Hărnicuță foc!
la 16.09.2016, 19:32
Ce-mi plac tartele sarate!
la 16.09.2016, 21:02
la 16.09.2016, 22:29
Multumesc!
la 22.09.2016, 13:36
o tarta super buna!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking