Tartă Tatin cu dovleac aromat (Blat special) - de post
Postat de DinDragostePentruGatit in Prajituri 3 Apr 2012 | 3879 vizualizari
Îi zice ”tatin” pentru că are aluatul deasupra în momentul coacerii.
Mai exact, tartă răsturnată...
Inapoi la reteta
|
Comentarii (11)
la 03.04.2012, 13:44
rasturnata ori nu,e foarte buna
la 03.04.2012, 14:03
Ador dovleacul.
la 03.04.2012, 16:00
arata bine
la 03.04.2012, 17:11
like
la 03.04.2012, 17:59
foarte interesant
la 03.04.2012, 18:58
foarte buna
la 03.04.2012, 21:08
place mult
la 03.04.2012, 21:12
bunatate
la 03.04.2012, 21:47
Trebuie sa fie tare bun!
la 05.04.2012, 10:34
buna,buna
COMENTEAZA