Tarte vergeoise

Postat de Sylvia in Prajituri
15 Mai 2010 | 6508 vizualizari

Este o tarta execelenta cu mere sau alte fructe, numele ii vine de la sortimentul de zaharul brun inchis “vergeoise” . Eu am facut-o de data asta cu mere, este dupa parerea mea cea mai legeja si aromata asa, puteti sa inlocuiti cu alte fructe .

Inapoi la reteta

Comentarii (9)

la 15.05.2010, 18:03
ce bn arata
la 15.05.2010, 18:58
Arata foarte bine ! Cred ca este delicioasa, ouale cu zahar si smantana formeaza o crema sub mere.
la 15.05.2010, 20:03
si eu vreau
la 15.05.2010, 23:29
Este foarte buna, trebuia sa iasa putin mai inchisa la culoare o sa o repet cu zahar si mai inchis la culoare.
la 16.05.2010, 07:14
Arata bine si cred ca este si tare gustoasa............5 furcu si felicitari!...............
la 16.05.2010, 17:38
o portie la pachet se poat sylvia ,5 furcu
la 24.05.2010, 17:09
Arata f,foarte bine
la 03.06.2011, 21:18
la 03.06.2011, 21:19
Wow!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking